Tulevat tapahtumat, teemaviikot ja parhaat tarjoukset suoraan sinulle.


Seuraa meitä

Kokoukset, tilaisuudet ja juhlat

Kerttulin osaava henkilökunta, viihtyisä, tunnelmallinen ympäristö, puhtaista raaka-aineista ja tarkoin valituilta tuottajilta itse alusta loppuun valmistettu ruoka, hyvä juoma sekä erinomainen palvelu tekevät juhlasta onnistuneen. Juhlat järjestetään asiakkaan tiloissa tai tarvittaessa hankimme tilan puolestasi. Antamalla vastuun tilaisuuden järjestelyistä ja toteuttamisesta ammattilaisten käsiin, pääset nauttimaan tunnelmasta ja seurustelemään vieraiden kanssa.

Meille on tärkeää, että voit nauttia tilaisuudestasi ja luottaa, että yhdessä hiotut yksityiskohdat osuvat kohdalleen oikeassa paikassa - oikeaan aikaan. Onnistuneen tilaisuuden saat, kun tilat, ruoka ja palvelu ovat kohdallaan. Viihtyisät tilat antavat puitteet onnistuneelle juhlalle, joka varmistetaan erinomaisella keittiöllä, laadukkaalla palvelulla ja ystävällisellä tarjoilulla.

Autamme sinua valitsemaan juhlan teemaan soveltuvan vaihtoehdon ja räätälöimme sinun näköisesi juhlat. On kyseessä sitten yritysjuhla, perhejuhla, häät, syntymäpäivät  - teemme sen vuosien kokemuksella.

Tee tarjouspyyntö onnistuneeseen juhlaan. 
Häämenuvinkki 

Seuraa meitä


Tulevat tapahtumat, teemaviikot ja parhaat tarjoukset suoraan sinulle.


Seuraa meitä